«Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου»

Ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουλίου 2012, η διαδικασία ψηφοφορίας του προγράμματος «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!», αναδεικνύοντας πρώτο το 8ο Δημοτικό Σχολείο και 13ο Ειδικό Σχολείο Ελευθέριου Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, το οποίο συγκέντρωσε 4.623 ψήφους. Χιλιάδες μαθητές και πολίτες τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συμμετείχαν  στην ψηφοφορία που διήρκησε ένα μήνα, ψηφίζοντας το σχολείο της επιλογής τους, τόσο μέσα στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook, στο facebook.com/tosxoleiopoutheleis, όσο και μέσω των ειδικών εντύπων ψηφοφορίας.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά άμεσα στις επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες που χρειάζονται ώστε το 8ο Δημοτικό Σχολείο και 13ο Ειδικό Σχολείο Ελευθέριου Κορδελιού  του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου να παραδοθεί σε μαθητές και δασκάλους, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ως ένας χώρος μάθησης όμορφος, φιλικός και ασφαλής. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει βελτιωτικές εργασίες και στα σχολεία 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης και 106ο Δημοτικό Σχολείο , που αναδείχθηκαν πρώτα σε ψήφους στους Δήμους Παύλου Μελά και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ουσιαστική δέσμευσή της για την αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών όπως αυτό των σχολικών κτιρίων.

Στο πλαίσιο αυτό η Coca-Cola Τρία Έψιλον ευχαριστεί όλους όσους αγκάλιασαν και  συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, τους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους και καθηγητές αλλά και τους απλούς πολίτες. Επιπλέον, δεσμεύεται να συνεχίσει να υλοποιεί αντίστοιχες πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και έχουν ουσιαστικό όφελος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ