“Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης” από τη Lidl Hellas

Στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας και της συνεργασίας της με την εταιρεία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση η Lidl Hellas φιλοξενεί σε 20 καταστήματά της το πρόγραμμα “Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης”, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη αλυσίδα ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμου και της ΜΚΟ Αποστολής.

O “Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης” είναι μία ενέργεια μέσα από την οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανακύκλωσης, το οποίο είναι τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για μία εβδομάδα και παράλληλα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό ανακύκλωσης κερδίζοντας δώρα όπως, tablet, MP 4 και MP 3 players. Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και θα συνοδεύεται από διάφορες εκδηλώσεις στο χώρο του καταστήματος.

Επιπλέον, για κάθε επιστρεφόμενη συσκευασία θα δωρίζεται ένα λεπτό του ευρώ στην ΜΚΟ “Αποστολή” για την ενίσχυση των “Γευμάτων αγάπης“.

Το πρώτο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης στήθηκε ήδη στο κατάστημά μας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει εκεί για μία εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιείται και μία άλλη στάση ανακύκλωσης σε άλλο κατάστημα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ