Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ΕΕΑΑ χάρισε και φέτος ψυχαγωγία

Η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) διοργάνωσε και φέτος, σε συνεργασία με τους δήμους της χώρας μας, το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης, αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση συσκευασιών μέσω του Μπλε Κάδου μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική εκτός από απαραίτητη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της ΕΕΑΑ, σύμφωνα με την οποία η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού δημιουργεί ολοένα και πιο ευσυνείδητους πολίτες που μαθαίνουν για την ανακύκλωση συσκευασιών, την «αγκαλιάζουν» και την εντάσσουν με αποτελεσματικό τρόπο στην καθημερινότητά τους.

Για μια ακόμη χρονιά, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ΕΕΑΑ επισκέφθηκε ολόκληρη την Ελλάδα και μετέδωσε το ρυθμό της ανακύκλωσης σε μικρούς και μεγάλους. Με βασικό στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της ανακύκλωσης συσκευασιών, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά του παιχνίδια, ψυχαγωγεί και παράλληλα εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες στην ορθή χρήση του Μπλε Κάδου, στα υλικά που δέχεται και γενικά στη διαδικασία της ανακύκλωσης.
Από τον Μάιο έως και σήμερα, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης έχει ταξιδέψει ήδη σε 15 δήμους της Ελλάδας, με αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά να έχουν ήδη λάβει μέρος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΕΑΑ, μέσω της οποίας γνώρισαν τον Μπλε Κάδο και διασκέδασαν μέσα από τον κόσμο της ανακύκλωσης των συσκευασιών!

ΔΗΜΟΣ
AΘΗΝΑΙΩΝ
ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΑΧΑΡΝΩΝ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ΕΥΟΣΜΟΥ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ
ΣΕΡΡΩΝ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΘΗΒΩΝ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ
ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ -ΩΡΩΠΟΥ
ΛΑΜΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το μαγικό ταξίδι του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στον κόσμο της Ανακύκλωσης δε σταματά εδώ, καθώς θα συνεχιστεί από τον Σεπτέμβριο σε ακόμα περισσότερους δήμους της χώρας, με βασικό μήνυμα ότι ο Μπλε Κάδος είναι ο καλύτερος φίλος της ανακύκλωσης των συσκευασιών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ