JTI Hellas: Στην πρώτη ημερίδα καριέρας για άτομα με αναπηρία στην Ευρώπη

Στο πρώτο Career Fair.4all για άτομα με αναπηρία στην Ευρώπη συμμετέχει η JTI Hellas. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου στην Τεχνόπολη, με πρωτοβουλία της παγκόσμιας εθελοντικής πλατφόρμας της GloVo και της GloVo.4all. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των ατόμων με αναπηρία με την αγορά εργασίας.

Με την πεποίθηση πως οι ίσες ευκαιρίες θα πρέπει να δίνονται με κριτήριο τις δυνατότητες και το ταλέντο και διαθέτοντας μια κουλτούρα που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα στους εργαζομένους της, η JTI δίνει το «παρών» σε αυτή την προσπάθεια. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα βρίσκονται στο περίπτερό της για να υποδεχθούν τους συμμετέχοντες υποψηφίους, προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και να συζητήσουν μαζί τους θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, η JTI αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη δημιουργία μίας νέας εργασιακής νοοτροπίας, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ικανότητες και δεξιότητες του υποψηφίου. Είναι άλλωστε και αυτό ένα από τα χαρακτηριστικά της JTI ως εργοδότη το οποίο συνέβαλε στην πρόσφατη αναγνώριση της εταιρείας για δεύτερη συνεχή χρονιά και μεταξύ οκτώ εταιρειών παγκοσμίως ως “Global Top Employer”.

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της JTI στο επερχόμενο Career Fair.4all, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Ελένη Κυρίμη δήλωσε: «Αποδεχθήκαμε την πρόταση της GloVo για συμμετοχή χωρίς δεύτερη σκέψη. Συμμετέχουμε σε αυτή την ημερίδα με σκοπό να δώσουμε τη δυνατότητα ένταξης ατόμων ΑμΕΑ στην εταιρεία μας μέσα από αξιολόγηση ίσων ευκαιριών. Ελπίζουμε πως η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει την αφορμή και την αφετηρία για περισσότερες τέτοιες δράσεις στο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ