Στις 21 Απριλίου το Cause Marketing Seminar

H Global Sustain, σε συνεργασία με τη Sympraxis Team, παρουσιάζει τον “Mr. Goodvertising”, Thomas Kolster, σε ένα ολοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “Cause Marketing: Where Profit Meets Purpose”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2016, (9μμ-5μμ) στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο NJV Plaza, στην Πλατεία Συντάγματος.

To εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι ανοιχτό σε επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς. Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να «μυηθούν» στα trends και τα μυστικά του cause marketing μέσα από επιτυχημένα case studies και τεχνικές, που θα παρουσιάσει ο διεθνούς φήμης και κύρους ομιλητής, συγγραφέας και ιδρυτής των “The Goodvertising Agency” και “WhereGoodGrows”, Thomas Kolster.

To σεμινάριο αποσκοπεί στη στοχευμένη κατάρτιση των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν έννοιες όπως: η αξία του cause marketing, η ενδυνάμωση της εταιρικής εικόνας και της εικόνας της µάρκας (brand), η ταύτιση στο µυαλό του καταναλωτικού κοινού µε την εικόνα της κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, καθώς και οι οικονομικές επιδόσεις.

Το ολοήμερο training πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Βασιλείου της Δανίας και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εταιρική υπευθυνότητα και την αειφορία, όπως: Sustainability/CSR managers, Marketing, Public Relations, Public Affairs, Corporate Communications managers, ειδικούς επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, στελέχη MKO, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, φοιτητές κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου, εγγραφές και χορηγικές δυνατότητες, είναι διαθέσιμες στο http://globalsustain.org/el/story/19918

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ