ArGOODaki των Goody’s: Στήριξε τα παιδιά των ακριτικών νησιών Τήλου & Χάλκης

Το ArGOODaki των Goody’s, ο πλέον αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, ολοκλήρωσε τη φετινή του εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης στα ακριτικά νησιά της Τήλου και της Χάλκης, με την πολύτιμη βοήθεια δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών.

Τη φετινή χρονιά, το ArGOODaki αγκάλιασε όλους τους μαθητές που κατοικούν στα πανέμορφα ακριτικά νησιά της Τήλου και Χάλκης, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους καλύπτοντας βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Το ArGOODaki ολοκλήρωσε το φετινό του σκοπό, παραδίδοντας στους μαθητές των δύο νησιών όλον εκείνο τον εξοπλισμό που θα βελτιώσει τη σχολική τους ζωή: ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διαδραστικοί πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ήταν μόνο ένα κομμάτι όσων παραδόθηκαν και γέμισαν χαρά τα παιδιά και τους δασκάλους.

Το ArGOODaki φέτος υποστηρίχθηκε και από τους εργαζομένους του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, οι οποίοι συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, προσφέροντας πολλά εκπαιδευτικά και λογοτεχνικά βιβλία για την ενίσχυση των δημοτικών και σχολικών βιβλιοθηκών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ