DHL Express Ελλάδας: Κέρδισε τη διάκριση Great Place to Work

Η DHL Express Ελλάδας κέρδισε τον τίτλο Great Place to Work®, ο οποίος πιστοποιεί το κορυφαίο επίπεδο εργασιακών συνθηκών που διατηρεί για το προσωπικό της. Η εταιρεία, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο διαγωνισμό, κατέλαβε τη 2η θέση ανάμεσα στις 10 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα των εργασιακών συνθηκών, οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 άτομα στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Η επιβράβευση της DHL Express απορρέει από την προσεκτική έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος, η οποία διενεργείται για 14η συνεχή χρονιά από το Great Place to Work® Hellas, με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School και τη μεγάλη ετήσια έρευνα ‘BEST WORKPLACES’.

Ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε σχετικά με τη σημαντική διάκριση: «Η βράβευση ως Great Place to Work® για την DHL Express Ελλάδας, έρχεται να αναγνωρίσει τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για τη δημιουργία του βέλτιστου εργασιακού περιβάλλοντος στον κλάδο μας. Το εξαιρετικό επίπεδο των προδιαγραφών  ασφαλείας,  οι υποδομές και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός , όπως επίσης και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, συμβάλλουν στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας. Πέρα από τα παραπάνω, η καλλιέργεια της εταιρικής κουλτούρας και ενός κλίματος  ομαδικής προσπάθειας, αλληλεγγύης και κοινωνικής αρωγής για τους εργαζομένους μας, επιδρούν σημαντικά στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο οι άνθρωποι μας αισθάνονται ικανοποιημένοι αλλά και υπερήφανοι, που αποτελούν μέρος της παγκόσμιας οικογένειας της DHL Express».

Η αξιολόγηση και επιλογή των καλύτερων εταιρειών, στις οποίες απονέμεται η διάκριση Great Place to Work®, στηρίζεται, κατά κύριο λόγο, στις απαντήσεις που δίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας στο ερωτηματολόγιο Trust Index©, που αποτελείται από 58 ερωτήσεις, οι οποίες στηρίζονται στο μοντέλο του Great Place to Work®.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ