ΙΚΕΑ:Στηρίζει την προσπάθεια του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Μία αλήθεια που δεν μένει στα λόγια, αλλά αποδεικνύεται με έργα.
Στις 19 Ιουλίου, για πρώτη φορά, το νέο «Σπίτι» του «Μπορούμε», άνοιξε επίσημα τις πόρτες του σε όλους τους φίλους, φίλες και εθελοντές τους. Με την έμπρακτη συμβολή της ΙΚΕΑ, δημιουργήθηκε όχι απλά ένας λειτουργικός χώρος, αλλά κι ένα φιλόξενο «Σπίτι». Με τα «εγκαίνια» του νέου χώρου, εγκαινιάστηκε και συμβολικά η  συνεργασία  της ΙΚΕΑ  με το «Μπορούμε».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και η κα Νατάσα Χριστοφή  (Advertising Manager  της ΙΚΕΑ): «Για τον ‘Ομιλο Fourlis και την ΙΚΕΑ η έννοια της αλληλεγγύης και της αρωγής στον συνάνθρωπο είναι δεμένη με την ίδια την εταιρική φιλοσοφία. Γι’ αυτό και για το 2012 και το 2013 πήραμε την απόφαση να σταθούμε ενεργά δίπλα σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σε ό,τι αφορά τη στέγαση και τη σίτιση. Η δική σας συμπαράσταση, η συμμετοχή εθελοντών σε προσπάθειες όπως αυτή του Μπορούμε, η ευαισθητοποίηση των μέσων επικοινωνίας είναι πολύτιμοι κρίκοι στην ίδια αλυσίδα.»

Η στήριξη της ΙΚΕΑ στο έργο του «Μπορούμε» δεν περιορίζεται μόνο στην Αθήνα, αλλά ευρύνεται σε πανελλαδικό επίπεδο. Όπως τόνισε η κα Χριστοφή: «Αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε συνεργασίες  από κοινού με την τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όσο και στα Γιάννενα, τη Λάρισα και τον Βόλο.»

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOULIS, συνεχίζει με την ίδια δύναμη και με ακόμα μεγαλύτερο πάθος την προσπάθεια της, για μία καλύτερη ζωή όλων όσων την έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ