ΝΝ Direct Health: H NN στηρίζει την ελληνική οικογένεια

Μέσω του NN Direct Health η ΝΝ Hellas παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει ποιοτικές, καινοτόμες υπηρεσίες στην ελληνική οικογένεια, συμβάλλοντας παράλληλα στον περιορισμό των δαπανών και οικονομικών υποχρεώσεων. Με απλές και γρήγορες διαδικασίες μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να εξασφαλίσουν την προστασία της υγείας τους, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Από την έναρξη διάθεσης του ΝΝ Direct Health η ΝΝ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, καθώς έως τώρα για όλες τις οικογένειες που απέκτησαν το πρόγραμμα για το σύνολο των μελών τους, η εταιρία ανέλαβε τα έξοδα ασφάλισης των παιδιών. Με τη δωρεάν ασφάλιση των ανηλίκων παιδιών για ένα (1) έτος, η ΝΝ παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας σε όλους, επιτυγχάνοντας σημαντική ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της μοναδικής προσφοράς του ΝΝ Direct Health, μία οικογένεια που επιθυμεί να εξασφαλίσει τα μέλη της εξοικονομεί τουλάχιστον 200* ευρώ για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης.

Με στόχο να επωφεληθούν περισσότερες οικογένειες από τις παροχές του NN Direct Health, η προσφορά αυτή παρατείνεται πλέον για ένα ακόμη μήνα, μέχρι τέλος Μαΐου 2016.  Όλοι όσοι επιλέξουν να ασφαλιστούν έως 31.05.2016 θα απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσουν τη δωρεάν ασφάλιση όλων των ανήλικων παιδιών τους από την ΝΝ με διάρκεια για ένα (1) ολόκληρο έτος.  Γιατί στην ΝΝ Ηellas το να στηρίζεις την ελληνική οικογένεια έχει σημασία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ