Lavipharm: Αρωγός στο έργο του MDA Hellas

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Lavipharm συμμετείχε στον αγώνα Ιππασίας Ride with your heart, Ride for MDA Hellas». Για 2η χρονιά, η εταιρεία στηρίζει ενεργά το έργο του σωματείου φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις MDA Ελλάς βοηθώντας στην υλοποίηση μέρους των σκοπών του.

Οι αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Μαΐου 2016, διοργανώθηκαν από τον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου σε συνεργασία με το MDA Ελλάς. Πρόκειται για μία κοινωνική δράση που αφορά στον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων. Κάθε χρόνο, οι αθλητές που συμμετέχουν ενισχύουν το MDA Ελλάς, καθώς μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα συμμετοχής δίνονται για τους σκοπούς του σωματείου. Έτσι και φέτος, ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί σημαντικό ποσό για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του σωματείου.

Τα αγωνίσματα του διημέρου έφεραν τα ονόματα των μεγάλων χορηγών των αγώνων. Η ομάδα της Lavipharm, με τους Γιώργο Δημαρά, Αλέξανδρο Φουρλή και Γιάννη Σκανδάλη, κατέκτησε την 2η θέση στο αγώνισμα «MDA Ελλάς – 1,35 μ.». Παράλληλα, στο αγώνισμα «LAVIPHARM – 1,30 μ.», την 1η θέση κατέκτησε ο Λουκάς Παπαδόπουλος με τον ίππο Petrus de Roches.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ