Nestle: Παρουσιάζει τον SuperSize Teddy

Σε μια νέα σημαντική ενέργεια προχώρησε το τμήμα βρεφικής διατροφής της Nestlé, παρουσιάζοντας τον SuperSize Teddy, έναν μεγάλο αρκούδο με παραπανίσια κιλά και μια σημαντική αποστολή: Να ενημερώσει τους γονείς για την ισορροπημένη διατροφή, αλλά και για τη σημασία της πρωτεΐνης στην ανάπτυξη των μωρών τους!

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Υγιές Ξεκίνημα, Υγεία μια ζωή» και δημιουργήθηκε υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Μονάδας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στοχεύει στη σωστή ενημέρωση των γονιών γύρω από την αξία της διατροφής των παιδιών κατά τα δυο πρώτα –σημαντικά- χρόνια της ζωής τους και έχει ήδη βγει στον «αέρα» με ένα βίντεο: Ο «πρωταγωνιστής» αρκούδος επισκέπτεται μια παιδική χαρά προκαλώντας ενθουσιασμό στους μικρούς μας φίλους ενώ μέσα από wifi spot οι μεγάλοι ενημερώνονται για την παιδική παχυσαρκία και τη σημασία της πρωτεΐνης στην παιδική διατροφή. Στη συνέχεια, το βίντεο παραπέμπει τους γονείς να επισκεφτούν το ειδικό site που έχει σχεδιαστεί (www.supersizeteddy.gr) και όπου υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την παιδική παχυσαρκία αλλά και συμβουλές για την ανάπτυξη των παιδιών, ενώ παράλληλα μπορούν να στείλουν τυχόν απορίες και στον ειδικό διατροφολόγο της Nestlé!

«Ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο της διατροφής, στη Nestlé γνωρίζουμε  ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες χτίζονται από την αρχή της ζωής μας και μας συνοδεύουν για πάντα. Γι’ αυτόν το λόγο επενδύουμε συστηματικά τα τελευταία χρόνια στη διατροφική εκπαίδευση. Δέσμευσή μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα χρησιμοποιώντας την πολυετή μας γνώση και τις υψηλότερες προδιαγραφές για να βοηθήσουμε τους γονείς να προσφέρουν μια σωστή διατροφή στα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των πρώτων 1000 ημερών της ζωής τους, κάτι που δημιουργεί γερά θεμέλια για μια ζωή», δηλώνει σχετικά ο Ανδρέας Κουρούμαλης, διευθυντής του τμήματος βρεφικής διατροφής της Nestlé Ελλάς.

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, η σωστή πρόσληψη θρεπτικών συστατικών κατά τις πρώτες 1000 μέρες, δηλαδή τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης, τον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο της ζωής του παιδιού, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την υγιή ανάπτυξή του διαχρονικά και τη σωστή πρόσληψη βάρους κατά την προσχολική και σχολική του ηλικία. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα, δεδομένου ότι πολλές μελέτες αλλά και η επίσημη αναφορά του διεθνή Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD) που δημοσιεύτηκε το 2014 δυστυχώς κατατάσσουν τη χώρα μας πρώτη σε ποσοστά παιδικής υπερβαρότητας και παχυσαρκίας διεθνώς.

Η καμπάνια ενημέρωσης τρέχει ήδη σε διαδικτυακά Μέσα (Youtube & Facebook) στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα στην ελληνική οικογένεια για το… υγιές ξεκίνημα, που σημαίνει υγεία μια ζωή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ