Τα Med Spa Athens στηρίζουν το Άλμα Ζωής

Αναγνωρίζοντας τις διαστάσεις που έχει λάβει στη χώρα μας η νόσος, τα Med Spa Athens αναλαμβάνουν πρωτοβουλία, ενισχύοντας τους σκοπούς του Συλλόγου με ποσοστό 1% επί των πωλήσεων τους μηνιαίως. Βασικός τους στόχος είναι να συμβάλουν στην εξάλειψη της άγνοιας και της προκατάληψης απέναντι στην ασθένεια, οι οποίες αποτελούν σημαντικούς παράγοντες της εξάπλωση της.

Το «Άλμα Ζωής» ιδρύθηκε από γυναίκες με καρκίνο του μαστού, με βασικούς στόχους την εκπαίδευση και ενημέρωση των γυναικών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, καθώς και την πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που έχουν νοσήσει. Μέσα από ένα επιστημονικό έργο που συντονίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ο Σύλλογος προσφέρει μια ολοκληρωμένη αλληλοβοήθεια σε γυναίκες που νοσούν και τα συγγενικά τους πρόσωπα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας, από τη διάγνωση μέχρι την αποκατάσταση της.
Η στήριξη και ενίσχυση του έργου του Συλλόγου από τα Med Spa Athens, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς που έχει αναπτύξει το Κέντρο με πρωτοβουλία της διευθύντριας Εύης Αναστασίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς και το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» επισκεφτείτε τη σελίδα www.almazois.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ