Το Make-A-Wish Ελλάδος πάει HABAWABA

Η πρώτη διοργάνωση του HaBaWaBa στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα! Η ονομασία HaBaWaBa προέρχεται από το ακρωνύμιο της Αγγλικής έκφρασης “Happy Baby Water Ball” που σημαίνει “Χαρούμενο Μωρό – Μπάλα στο νερό” περιγράφοντας το αίσθημα χαράς που διακατέχει τα παιδιά όταν παίζουν με μπάλα στο νερό. Αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή αθλητών, προπονητών, συνοδών, παραγόντων, οικογενειών και φιλάθλων με σκοπό την προώθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, τη διάδοση του σε όλο τον κόσμο αλλά και την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών και των υπολοίπων συμμετεχόντων σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και άλλα θέματα.

Πάντα κοντά στο παιδί, το HaBaWaBa θα υποστηρίξει δωρίζοντας μέρος των εσόδων του στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί Ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του HaBaWaBa Greece θα υπάρξουν ειδικές ενημερωτικές ομιλίες για το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και οι νεαροί αθλητές μας θα ενημερωθούν για πτυχές που αφορούν στις αξίες της ζωής και συνδέονται άμεσα με τις αξίες του αθλητισμού. Επίσης, γονείς και παρευρισκόμενοι μπορούν να προσφέρουν στον Οργανισμό είτε μέσω της αγοράς προϊόντων στο υπαίθριο bazaar είτε μέσω της δωρεάς χρημάτων στη γραμματεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ