Νερό ΑΥΡΑ: Μεγάλος Χορηγός στον 13ο Olympus Marathon

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του 13ου Olympus Marathon, του κορυφαίου διεθνούς αγώνα που διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου με ρεκόρ συμμετοχών. Το ΑΥΡΑ συνόδευσε τους 790 δρομείς που κατέφτασαν από 92 διαφορετικές χώρες προκειμένου να αγωνιστούν, και στήριξε την ξεχωριστή τους προσπάθεια, προσφέροντας ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε όλη τη διάρκεια τη διαδρομής.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το οποίο έχει συγκεντρώσει παγκόσμιες διακρίσεις για την ποιότητά του, στηρίζει ενεργά τις σημαντικές δρομικές διοργανώσεις της χώρας μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε από τα Αχαϊκά βουνά, από όπου και παράγεται, στον Όλυμπο, για να ενισχύσει τη μοναδική προσπάθεια των αθλητών του Olympus Marathon σε έναν από τους πιο απαιτητικούς δρομικούς αγώνες στην Ελλάδα.

Η ξεχωριστή διαδρομή του Olympus Marathon ξεκίνησε από το Δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου και συνεχίστηκε ανάμεσα από απόκρημνες πλαγιές και μονοπάτια που κόβουν την ανάσα, ακολουθώντας την ιερή, από τα χρόνια της αρχαιότητας, πορεία που πραγματοποιούσαν κάθε καλοκαίρι προσκυνητές της πόλης του Δίου για να τιμήσουν τον Δία. Στον αγώνα Olympus Marathon, οι σημερινοί δρομείς κάθε ηλικίας, ακολουθούν τα ίχνη των προγόνων τους στο «βουνό των θεών». Κάθε χρόνο, η διοργάνωση προσελκύει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, με τη φετινή συμμετοχή να αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση, συγκεντρώνοντας σημαντικά ονόματα αθλητών, όπως οι Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Hernandez G. Jessed και Καλαβούκας Χαράλαμπος που υπήρξαν η κορυφαία τριάδα ανδρών, καθώς και οι Kremer Stevie, Τζιάτζια Γλυκερία και Μπίκα Δήμητρα που τερμάτισαν πρώτες μεταξύ των γυναικών συμμετεχόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here