PepsiCo: Έμπρακτη στήριξη στον Δήμο Πειραιά

Η PepsiCo (Tasty Foods και PepsiCo – HBH) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα!», σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, συγκέντρωσε, πέρα από τα προϊόντα της εταιρείας, επιπλέον 10.333 τεμάχια τυποποιημένων τροφίμων και χαρτικών από τους εργαζόμενους και συνεργάτες της PepsiCo,  τα οποία οι εργαζόμενοι της PepsiCo διένειμαν στη Δ’ δημοτική κοινότητα Πειραιά, την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες Adecco, ΓευσήνουςISS, Μέλισσα και Mars Hellas, καθώς και οι εργαζόμενοί τους, συνέδραμαν υλικά στο πρόγραμμα “ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα!” αποδεικνύοντας ότι η από κοινού προσφορά και ο εθελοντισμός μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά! Οι εργαζόμενοι της εταιρείας διένειμαν διάφορα τυποποιημένα τρόφιμα που συνέλεξαν οι ίδιοι και οι συνεργαζόμενες εταιρείες, όπως μακαρόνια, όσπρια, λάδι, γάλα, κονσέρβες, παιδικές τροφές και  σοκολάτες αλλά και χαρτικά είδη, όπως ρολά κουζίνας, χαρτιά υγείας κ.ά.

Στόχος της PepsiCo είναι η πραγματοποίηση αντίστοιχων διανομών και στα υπόλοιπα διαμερίσματα του Πειραιά μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικής Ευρώπης και Ευρύτερων Βαλκανίων δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τη συνεργασία στη στήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Συνεχίζουμε όπως έχουμε υποσχεθεί, κι έχουμε μαζί μας φίλους και συνεργάτες, που συνέδραμαν αυτή τη φορά με τυποποιημένα τρόφιμα και χαρτικά είδη, ξεπερνώντας τα 10.000 τεμάχια. Η πρωτοβουλία αυτή ευελπιστούμε να κινητοποιήσει ακόμη περισσότερους συνεργάτες, καθώς μεταφέρει ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο μήνυμα και κάνει περήφανους όλους όσοι συμμετέχουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ