Mercedes-Benz: Βοήθησε σε ενέργεια του ΜΚΟ Μπορούμε

Τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz καλύπτουν κάθε μεταφορική ανάγκη, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Το ίδιο και οι εθελοντές της Ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας, είναι πάντα πρόθυμοι να συμμετέχουν σε ενέργεις που προσφέρουν στους έχοντες ανάγκη, ακόμα κι αν πρόκειται για… αγροτικές εργασίες.  Έτσι, σε συνεργασία με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε», που έχει ως σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα, έφεραν εις πέρας την απαιτητική αποστολή της συγκομιδής πατάτας!

Με την ενθουσιώδη και δυναμική συμμετοχή 30 συνολικά – μικρών και μεγάλων – εθελοντών συγκεντρώθηκε αξιόλογη ποσότητα βιολογικής πατάτας που είχε φυτευτεί στον δημοτικό λαχανόκηπο Αρτέμιδας, η οποία προσφέρθηκε άμεσα στο τοπικό κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου για την επισιτιστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν διατροφική ανασφάλεια.

Η εμπειρία ήταν μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική διαδικασία, κυρίως για τα παιδιά των υπαλλήλων – εθελοντών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση, αφ’ ενός για την εξοικείωσή τους με τη φύση και τις εργασίες σε αυτή, αφ’ ετέρου διότι η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε συλλογικά, με κέφι και για καλό σκοπό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ