TDG: Συνέχεια στο πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας

To ThinkDigitalGroup (TDG) ετοιμάζεται να υποδεχτεί την 4η γενιά των Digital Thinkers.

Πρόκειται για ένα μοναδικού ενδιαφέροντος πρόγραμμα εξάμηνης αμειβόμενης μαθητείας, το οποίο εγκαινιάστηκε στον Όμιλο το 2012 και έχει δώσει μέχρι στιγμής την ευκαιρία σε 28 νεαρά στελέχη να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στην ψηφιακή επικοινωνία, το Digital Marketing και το E-commerce και να θέσουν γερά θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ταλαντούχα νεαρά στελέχη, πρόσφατους απόφοιτους πανεπιστημίων και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, με προσωπικό όραμα και πάθος για την επαγγελματική τους ανάπτυξη, κέφι να εργαστούν σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον, να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες αγοράς και να εξοικειωθούν με την κουλτούρα και τις αξίες του Ομίλου.

Οι Digital Thinkers θα λάβουν εκπαίδευση από έμπειρα στελέχη και από τις τρεις εταιρίες του Ομίλου (ThinkDigital, ForestView και Tailwind), που θα τους καθοδηγούν και θα τους συμβουλεύουν σε κάθε τους βήμα σε ρόλο «μέντορα», να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα και τις δυνατότητες τους και να διεκδικήσουν την πρόσληψή τους στον Όμιλο, με την ολοκλήρωση του προγράμματος μαθητείας τους.

Με την παραπάνω καινοτόμο πρωτοβουλία, ο Όμιλος TDG πρωτοπορεί και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά έμπρακτα την επένδυση και την εμπιστοσύνη του στους νέους ανθρώπους. Στόχος είναι να εντάξει στο δυναμικό του ξεχωριστές προσωπικότητες και να τους παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να αποτελέσουν τα νέα ηγετικά στελέχη του digital κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ