ΕΛΠΕ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό σε νέους

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο όμιλος Ελληνικά Πετρελαία επιβραβεύει τους άριστους νέους οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών υποτροφιών του ομίλου έχει καθιερωθεί για να επιβραβεύει τους νέους που στοχεύουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες στον τομέα των επιστημονικών και επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι επιστημονικοί κλάδοι που επιλέγονται είναι οι τομείς Μηχανικής, Νομικής, Οικονομίας και Διοίκησης με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών, καθώς και ο τομέας Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων. Η τελική αξιολόγηση γίνεται από ανώτατα στελέχη του ομίλου με απολύτως αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια ανάμεσα σε πολλούς άριστους υποψηφίους.

Ειδικότερα, για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, λόγω πολλών εξαιρετικά αξιόλογων υποψηφίων, δόθηκαν συνολικά 11 υποτροφίες. Όλοι οι υπότροφοι έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκρότηση και τους ξεκάθαρους στόχους, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκτοί στα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια παγκοσμίως, όπως το MIT, LSE, Imperial, Harvard, New York University κ.α.

Ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ κος Ε. Τσοτσορός και ο Δ/νων Σύμβουλος κος Γ. Στεργιούλης, συνεχάρησαν τους υποτρόφους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους στα Κεντρικά Γραφεία του ομίλου και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις σπουδές τους, διακρίσεις στον τομέα επιλογής τους και χάραξη μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here