Kinder+SPORT: Στήριξε το 14ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Kinder+SPORT της εταιρείας Ferrero, στήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά στήριξε το 14ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου περνώντας θετικά μηνύματα για τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού στα παιδιά που συμμετείχαν. Πρωταγωνιστές στη προσπάθεια αυτή ήταν και φέτος τα παιδιά και διεθνείς πρωταθλητές. οι οποίοι μίλησαν για το σημαντικό ρόλο της άσκησης στην καθημερινότητά μας και παρότρυναν τα παιδιά να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν, και να το ακολουθήσουν.

Η διεθνής πρωταθλήτρια και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή στη Ρυθμική Γυμναστική και ο Μιχάλης Μουρούτσος, Χρυσός Ολυμπιονίκης και Πρωταθλητής Ελλάδος στο Tae Kwo Do, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος μοιράστηκαν με τα παιδιά προσωπικές τους εμπειρίες. Συζήτησαν μαζί τους ιστορίες  από την αθλητική τους καριέρα, τα ενθάρρυναν να θέτουν στόχους και να ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής, περνώντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός εκτός από διασκέδαση είναι και μια συνεχής προσπάθεια με σύμμαχο τον εαυτό τους.

Όλα τα παιδιά παρέλαβαν τo «Σακίδιο του Μικρού Αθλητή» και ένα καπέλο από το Kinder+SPORT, ώστε να έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για ευχάριστες ώρες άθλησης και κίνησης!

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με την παρουσία του στην έναρξη του προγράμματος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου δήλωσε: «Σκοπός του Αθλητικού Camp του Δήμου μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, αξιοποιώντας δημιουργικά κι ευχάριστα τους μήνες του καλοκαιριού. Είναι χαρά μας που το Πρόγραμμα Kinder+SPORT της Ferrero στηρίζει τον αθλητισμό και φέρνει κοντά μας έμπειρους αθλητές που αποτελούν υγιή πρότυπα για τα παιδιά».

Η Ιωάννα Στρουμπή, από το τμήμα Marketing της Ferrero Greece, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά το Πρόγραμμα Kinder+SPORT συνεργάζεται με το Δήμο Αμαρουσίου και το Αθλητικό Camp. Για 3η συνεχόμενη χρονιά συνεργαζόμαστε με κορυφαίους αθλητές της χώρας μας προσπαθώντας να μυήσουμε τα παιδιά σε ένα δραστήριο και υγιή τρόπο ζωής διδάσκοντάς τους παράλληλα αξίες όπως η ομαδικότητα, η προσπάθεια και η πειθαρχία!»

Το Αθλητικό Camp οργανώνεται κάθε καλοκαίρι από το Δήμο Αμαρουσίου και διαθέτει τέσσερις περιόδους από τον Ιούνιο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ