Messaritis Ανανεώσιμες: Αναλαμβάνει δύο ακόμη νέα έργα ισχύος 500kW και 100kW

Η εταιρία “Messaritis Ανανεώσιμεςσυνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στη λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών (O&M) αναλαμβάνοντας δύο ακόμη νέα έργα των εταιριών “FGS ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕ” και “ ΕΥΡΟΠΑΚ – Π. ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.” ισχύος 500kW και 100kW αντίστοιχα.

Οι νέες αυτές συνεργασίες έρχονται για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη θέση της εταιρίας, η οποία διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έργων τα οποία ξεπερνούν συνολικά σε ισχύ τα 30MW.

Ο υψηλός βαθμός εξυπηρέτησης καθώς και η τεχνική υπεροχή της εταιρίας, την έχουν πλέον εδραιώσει στο χώρο της συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται με τη συνεχή αύξηση των συνεργασιών που συνάπτει.

H “Messaritis Ανανεώσιμες” έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της στη συνείδηση των ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών με την αξιοπιστία και την καινοτομία.

Η εταιρία Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από την TÜV Rheinland για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ