Regus: Ο Χρήστος Μισαηλίδης αναλαμβάνει Περιφερειακός CEO

Σε συνέχεια της επιτυχημένης ανάθεσης του ρόλου της Γενικής Διευθύντριας για τα Βαλκάνια στην κα Κατερίνα Μάνου, ακόμα ένα πολύ επιτυχημένο στέλεχος από την Ελλάδα αναλαμβάνει σημαντική περιφερειακή θέση στην εταιρεία παροχής χώρων εργασίας Regus. Ο κ. Χρήστος Μισαηλίδης αναλαμβάνει σήμερα τον ρόλο του Περιφερειακού CEO της Regus σε 19 χώρες, με επιχειρήσεις στην Τουρκία, Ινδία, Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Πακιστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Λίβανο, Ιράκ,  Αίγυπτο, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ισραήλ.

Ο κ. Μισαηλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις εταιρείες Σκλαβενίτης και Therm-o-Forte πριν ενταχθεί στην Adecco το 2000 ως Εμπορικός Διευθυντής. Το 2008 ανέλαβε τη θέση του Περιφερειακού CEO στην Adecco για την Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική με επιχειρήσεις σε 17 χώρες. Κάτω από την  επίβλεψή του, η εταιρεία, με περισσότερους από 70 συνεργάτες, κέρδισε τη μεγάλη πλειοψηφία του μεριδίου αγοράς στις 17 χώρες επιτυγχάνοντας παράλληλα κορυφαία κερδοφορία.  Η μακρά εμπειρία του κ. Μισαηλίδη από την επιτυχημένη του πορεία στην εταιρεία Adecco αναμένεται να ενδυναμώσει σημαντικά τις επιχειρήσεις της Regus στις 19 χώρες που αναλαμβάνει και να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή.

Η κα Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια της Regus για τα Βαλκάνια, έχει ήδη χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στην εταιρεία από το 2005, προερχόμενη από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Europcar, Manpower Group και Hertz.

Για το νέο ρόλο του κ. Μισαηλίδη στην Regus, η κα Μάνου δήλωσε σχετικά «είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας μας ένας τόσο επιτυχημένος επαγγελματίας όπως ο κ. Μισαηλίδης. Είμαι σίγουρη ότι η μακρόχρονη εμπειρία του θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στην Regus και σε όλους εμάς που θα συνεργαστούμε μαζί του και προσβλέπω σε μια εποικοδομητική συνεργασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ