Όμιλος Εταιριών Ηρακλής: Δίπλα στην τοπική κοινωνία της Αγριάς Βόλου

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε η νέα Παιδική Χαρά στην Αγριά σε εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς και η αναμόρφωση του χώρου με έμφαση σε θέματα ασφαλείας έγινε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου με την χορηγική υποστήριξη του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφοι, συνεργάτες και εργαζόμενοι της εταιρίας.

Ο Όμιλος Ηρακλής, συνεπής στη δέσμευσή του να συνεισφέρει με κάθε δυνατό τρόπο στις τοπικές κοινωνίες, συνέβαλε στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου που έχει ως στόχο τόσο την ψυχαγωγία των επισκεπτών της παιδικής χαράς, μικρών και μεγάλων, όσο και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Ο κ. Νίκος Μπόζος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε «Για όλους εμάς στον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, η Εταιρική Υπευθυνότητα και η Αειφόρος Ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μας. Σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική περίοδο για τη χώρα, εστιάζουμε σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε.

Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί συμβάλλουμε στην υλοποίηση ενός έργου που ανταποκρίνεται  στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων  της περιοχής και ιδιαίτερα των παιδιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση του έργου τηρήθηκαν αυστηρές προδιαγραφές ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων με την τοποθέτηση πιστοποιημένων παιχνιδιών και την περίφραξη με κάγκελο ασφαλείας από πιστοποιημένη εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ