Tetra Pak: Γιορτάζει το FSC Friday

Από το 2007, ο αριθμός των χάρτινων συσκευασιών Tetra Pak που φέρουν το λογότυπο του FSC αυξάνεται σταθερά κάθε χρόνο, φτάνοντας στα 54 δις το 2015.  Η εταιρεία αναμένει η τάση αυτή να επιταχυνθεί, καθώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα περιβαλλοντικά ζητήματα και τις σχετικές ενέργειες στις οποίες προβαίνουν οι εταιρείες για την προστασία του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό, η Tetra Pak έθεσε ως στόχο και κατάφερε να παραδώσει 200 δις συσκευασίες πιστοποιημένες κατά FSC μέχρι το τέλος του Απριλίου 2016.

Η Tetra Pak Νοτιανατολικής Ευρώπης έλαβε την πιστοποίηση FSC το 2011 και ξεκίνησε να παραδίδει τις συσκευασίες στην αγορά στα τέλη του 2012. Μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα η εταιρεία κατάφερε να παραδώσει 1.036 εκατ. συσκευασίες το 2015, ενώ στόχος για το 2016 είναι να φτάσει τις 1.228 εκατ. συσκευασίες σε όλη την Νοτιανατολική Ευρώπη.

O Dragan Rajkovic, Environment Director της Tetra Pak στη Νοτιανατολική Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Η συνεισφορά στο περιβάλλον αποτελεί δέσμευση και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Tetra Pak. Η μακροπρόθεσμη φιλοδοξία μας είναι να παραδίδουμε όλες μας τις συσκευασίες με σήμανση κατά  FSC, ενώ παράλληλα να ευαισθητοποιήσουμε τους καταναλωτές σχετικά με την υπεύθυνη δασοκομία με οργανωμένες καμπάνιες επικοινωνίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ