Συνεργασία Dionic Energy-EKO

H DIONIC ENERGY, εταιρία του ομίλου DIONIC, μέσω του δικτύου επιλεγμένων πρατηρίων της ΕΚΟ με την σχετική σήμανση, θα προσφέρει στους πελάτες της ΕΚΟ οικιακά φωτοβολταϊκά συατήματα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει την τεχνική μελέτη, την προμήθεια του εξοπλισμού, την εγκατάσταση και την χρηματοδότηση με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς. Το σκέλος της χρηματοδότησης θα γίνεται αποκλειστικά και σε συνεργασία με τη Eurobank που στηρίζει αυτό το σχήμα. Από τις 27 Ιουλίου η DIONIC ENERGY, μέσα από απλά και κατανοητά βήματα, θα παρέχει στους πελάτες της ΕΚΟ, τις αναγκαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να αποκτήσουν το δικό τους φωτοβολταϊκό σύστημα «με το κλειδί στο χέρι».
Η ΕΚΟ με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα καταναλωτή αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες που εμπιστεύονται το σήμα της να επωφεληθούν μιας εξαιρετικής προσφοράς που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την DIONIC ENERGY και αποκλειστικά για τους πελάτες της ΕΚΟ. Με την αγορά ενός οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος 10kw αξίας από 16.900 (μη συμπ/νου Φ.Π.Α), ο πελάτης της ΕΚΟ εξασφαλίζει ετήσιο και αφορολόγητο εισόδημα έως 7.500 ευρώ για 25 χρόνια ενώ παράλληλα επιβραβεύεται για την αγορά του με καύσιμα κίνησης ΕΚΟ αξίας 1.500 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος DIONIC, ενισχύει την στρατηγική του δραστηριοποίηση στον χώρο της ενέργειας εκτός της επενδυτικής δραστηριότητας του, στην Εμπορική-Συμβουλευτική-Τεχνική δραστηριότητα με την θυγατρική εταιρία DIONIC ENERGY η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες «turn key solution» φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε τρίτους επενδυτές.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τον κατάλογο των πρατηρίων που συμμετέχουν θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dionicenergy.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ