Υποβολή συμμετοχών για τα RetailBusiness Awards 2016

Τα RetailBusiness Awards είναι εδώ για 15η συνεχή χρονιά!

Με ανανεωμένες κατηγορίες να πλαισιώνουν τα κορυφαία βραβεία «Retailer της Χρονιάς» και «Retail Manager 2016», ο μεγαλύτερος και καταξιωμένος θεσμός για τον κλάδο είναι σε εξέλιξη, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των επιχειρήσεων, των στελεχών και των επιτευγμάτων του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που επενδύουν καθημερινά στην πρόοδο του κλάδου τους παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετοχές μπορούν να υποβληθούν στις εξής κατηγορίες βράβευσης: Retail Store – Cash & Carry, Retail Store – Hypermarket, Retail Store – Super Market, Retail Store – Convenience Store, Retail Store – Εστίαση, Retail Store – Bakery, Retail Coffee Store, Retail Store – Ένδυση/Υπόδηση, Retail Store -Sportswear (Αθλητική Ένδυση), Retail Store – Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη, Retail Franchisor, Retail Mall & Park, Retail Campaign, Social Media Retail Strategy, CSR Retail Strategy, E-Retailer, Retailer Mobile APP, E-Commerce Mobile APP.

Σας προτρέπουμε να συμμετάσχετε στη διοργάνωση-θεσμό του περιοδικού RetailBusiness της Direction Business Network σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ και την ΕΣΕΕ, γιατί εσείς είστε το Retail! Οι συμμετοχές υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-7712400.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here