WIN Hellas: Ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Schwarzkopf

Η W.I.N. HELLAS, ανακοινώνει νέο κύκλο ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Schwarzkopf.

Από τις 24 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα και από τις 7 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς, θα ξεκινήσει κύκλος 15 εβδομαδιαίων σεμιναρίων, διάρκειας 2 ωρών, με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας  και άλλα συναφή.

Τα σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα από τις 18.00 έως τις 20.00 και οι χώροι που θα φιλοξενηθούν είναι: για την Αθήνα στην Ακαδημία του Schwarzkopf (Henkel Hellas, Κύπρου 23, Μοσχάτο) και για τη Θεσσαλονίκη στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας (Αμισού & Παπανικόλα 18, 2ος όροφος) υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με το 210-8996636 (09:00-16:00), ή στο email: info@winhellas.gr.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο πρόγραμμά της W.I.N. HELLAS στηρίζει ενεργά η εταιρεία Schwarzkopf με αφορμή το Παγκόσμιο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Million Chances». Το «Million Chances» είναι μια νέα καμπάνια που «αγκαλιάζει» και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με βασική μέριμνα την ενδυνάμωσή τους με οποιοδήποτε τρόπο. Βασικό μήνυμα της καμπάνιας «Million Chances» είναι: “LETS TURN NO CHANCE INTO A MILLION CHANCES”.  Στην Ελλάδα, η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και εγκαινιάζεται μέσα από  την συνεργασία της εταιρείας Schwarzkopf με τη W.I.N. HELLAS με αφορμή το νέο κύκλο του ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ