Το Make-A-Wish συνεργάζεται με την KENTIA

Μια νέα συλλογή παιδικών λευκών ειδών δημιουργήθηκε για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με την ΚΕΝΤΙΑ.

Η συλλογή περιλαμβάνει παιδικά μπουρνούζια, πετσέτες, σετ για το κρεβάτι καθώς και ένα ξεχωριστό φορμάκι-κάπα σε σχήμα Αστεριού τόσο για μωρά. Το Αστέρι, έμβλημα του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής», ενά από τα πιο γνωστά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα, αποτέλεσε την έμπνευση για το σχεδιασμό της σειράς .

Το Αστέρι της Ευχής του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) υλοποιείται εδώ και 18 χρόνια σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, σε πλήθος φορέων και επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να βοηθήσουν στο έργο μας, με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι! Το “Αστέρι της Ευχής” ως μήνυμα αισιοδοξίας δίνει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν την αγάπη τους. Με αυτό τον τρόπο πλέον ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε μια σειρά προϊόντων.

Η ΚΕΝΤΙΑ μέσω της δημιουργίας αυτής της σειράς επιλέγει να ενισχύσει τον Οργανισμό αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το κοινωνικό της πρόσωπο. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένει σημαντικός χορηγός σε πολλές Ευχές παιδιών ενώ πλέον συμπράττει ακόμα πιο ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ