Messaritis Ανανεώσιμες: Συνεργασία με Interamerican

Η Messaritis Ανανεώσιμες, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών στην Ελλάδα, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ενδυναμώνει διαρκώς τη θέση της στον κλάδο της ενέργειας, υλοποιώντας νέες συνεργασίες με υψηλή προστιθέμενη αξία για τους επενδυτές φωτοβολταϊκών πάρκων.

Συγκεκριμένα, η Messaritis Ανανεώσιμες καινοτομεί για ακόμα μία φορά συνάπτοντας μία πρωτοποριακή για τον κλάδο συνεργασία με τον αναγνωρισμένου κύρους φορέα ασφάλισης Interamerican, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα συντήρησης και ασφάλισης φωτοβολταϊκών.

Είναι γνωστό, πως η επαρκής συντήρηση των φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και η αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη για την προστασία τους από απρόσμενα γεγονότα και κινδύνους, αποτελούν τους βασικότερους τρόπους προστασίας κάθε ενεργειακής επένδυσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δύο αυτές προληπτικές ενέργειες δρουν συμπληρωματικά, καθώς η συντήρηση αποσκοπεί στην πρόληψη των τεχνικών προβλημάτων και της απώλειας παραγωγής, ενώ η ασφάλιση φροντίζει για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επένδυσης αποζημιώνοντας τον επενδυτή για την αποκατάσταση, τόσο των ενδεχόμενων ζημιών, όσο και της απώλειας των αναμενόμενων εσόδων, όταν συμβεί το απρόσμενο.

Επιπλέον, η ύπαρξη συμβολαίου συντήρησης από πιστοποιημένη εταιρία, αποτελεί εύλογα, προϋπόθεση για την ασφαλιστική κάλυψη με ευνοϊκούς όρους, οποιασδήποτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Οι ανωτέρω λόγοι συντέλεσαν στη σύναψη της συνεργασίας μεταξύ της Messaritis Ανανεώσιμες και της Interamerican, και τις οδήγησαν στην επίτευξη του κοινού τους στόχου ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων τη βέλτιστη δυνατή προστασία της επένδυσής τους, σε ένα πολύ ελκυστικό κόστος.

Έτσι, δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και τηλεπαρακολούθησης για πάρκα μέχρι 100kWp, συμπληρώνοντάς το με ένα πλήρες πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης που περιλαμβάνει αποζημιώσεις σε περιπτώσεις μηχανικών βλαβών και απώλειας παραγωγής.

Επιλέγοντας το συνδυαστικό αυτό πακέτο, οι ιδιοκτήτες των έργων θωρακίζουν στο μέγιστο βαθμό την επένδυσή τους και απαλλάσσονται από έγνοιες που αφορούν την καλή λειτουργία του φ/β τους σταθμού.

Ειδικότερα, για όλους τους νέους πελάτες που θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την Messaritis Ανανεώσιμες και την Interamerican, παρέχονται:

  • Έως και 50% έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες συντήρησης & ασφάλισης.
  • Μέχρι 2 επεμβατικές συντηρήσεις το χρόνο, εντελώς δωρεάν.
  • Εξειδικευμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Η Interamerican είναι πρωτοπόρος στον τομέα των περιβαλλοντικών ασφαλίσεων στη χώρα μας, έχοντας αναπτύξει από το 2008 δύο προϊοντικές γραμμές ασφάλισης: για ασφάλιση των επενδύσεων σε ΑΠΕ («Energy Line”) και για αστική ευθύνη περιβάλλοντος (“Green Line”).

H εταιρία είναι η 1η σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία και 2η επί συνόλου αγοράς η οποία πρωταγωνιστώντας για περισσότερα από 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά έχει καταφέρει το όνομά της να είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας.

Η Interamerican ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία που με κύριο γνώμονα την συνέπεια και την αξιοπιστία του οργανισμού, παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της που καλύπτουν κάθε τους ανάγκη, καθώς επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η εταιρία Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ