Make-A-Wish: Ενέργεια σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε για μία ακόμη φορά κοντά στον οργανισμό Make A Wish και φιλοξένησε στον πάγκο της τον Νίκο Βατικιώτη, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο μικρός Νικόλας βρέθηκε το Σάββατο 12/11  στην προπόνηση της ομάδας του Πειραιά και είδε από κοντά τους Βασίλη Σπάνουλη, Γιώργο Πρίντεζη και τους υπόλοιπους “ερυθρόλευκους”.

Την Κυριακή 13/11 στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πατρών, ο μικρός βρέθηκε στον πάγκο Ολυμπιακού παίρνοντας μία… γεύση από ένα παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα φόρεσε και τη φανέλα με το νούμερο 7, δηλαδή το νούμερο που φοράει και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο του μικρού Νικόλα, ήταν η επιβράβευση για όλους τους εθελοντές του Οργανισμού , ο οποίος μας είπε «είμαι ευτυχισμένος, όλα ήταν όπως τα ονειρεύτηκα, σας ευχαριστώ πολύ», ενώ η οι γονείς του μας είπαν «κάνατε την ευχή του Νικόλα μας μαγική … ζήσαμε όλοι μας ένα όνειρο! Φαίνεται ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε… και εντυπωσιαστήκαμε που η πραγματοποίηση της ευχής διήρκησε τρεις μέρες! Ευχαριστούμε που υπάρχετε!!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ