Ο Παναθηναϊκός σκοράρει για τα παιδιά!

Η Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με εσάς,  με ένα κοινό σκοπό: Να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί δώρα: ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Μια, μικρή, δική μας κίνηση μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά σε πάνω από 2,500 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, έως 18 ετών.

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, προσωπικό, αθλητές και προπονητές, αλλά και όλοι εσείς, οι φίλοι και  φίλαθλοι της ομάδας, μπορείτε να συνεισφέρετε με την προσφορά σας.

Καθημερινά, έως τις 19 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνουμε δώρα ή /και δωροεπιταγές για ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια στα σημεία συγκέντρωσης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

  • ΜΠΟΥΤΙΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (Ημέρες & ώρες  καταστημάτων):
  • Πανδρόσου 47, Μοναστηράκι, τηλ: 210-3216230
  • Τσόχα (θύρα 9-11), Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης,  Αθήνα τηλ.: 210-6437333
  • Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γερμανικής Σχολής 10, Μαρούσι, τηλ: 210 8709000 (καθημερινές, 09:00 ως 20.00)
  • GREENTEAM A.E. Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 31, Νέα Ιωνία, τηλ: 210 6470970 καθημερινές, 09:00-17:00

Και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου το γιορτάζουμε! Η συγκέντρωση δώρων κορυφώνεται σε μία μεγάλη αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους στη Λεωφόρο, στο κλειστό γήπεδο «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ». Εκεί, θα σας περιμένουν τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ και του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μαζί με τους αθλητές και προπονητές της ομάδας μας από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το ράγκμπι και άλλα αθλήματα, για να διασκεδάσετε και να σκοράρετε για καλό σκοπό.

Το γήπεδο διαμορφώνεται για ένα μόνο απόγευμα, από τις 13.30 έως τις 19.00, σε χώρο γιορτής για όλους. Το παρκέ χωρίζεται στη μέση  και φιλοξενεί δυο δράσεις: Σούταρε για καλό σκοπό στο μπάσκετ και Σκόραρε για καλό σκοπό στο ποδόσφαιρο.

Σε ρόλο κλειδί θα είναι οι αθλητές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που θα «παίζουν» μπάλα μαζί σας. Στην κορύφωση της εκδήλωσης από τις 18.00 έως τις 19.00 την σκυτάλη παίρνουν τα αστέρια της ομάδας μας που θα ρίξουν σουτ με υψηλό βαθμό δυσκολίας και θα διαγωνιστούν μεταξύ τους.

Κάθε τους γκολ ή καλάθι θα αντιστοιχεί σε μεγάλο αριθμό δώρων που θα δοθούν από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ