“Χέρι Βοηθείας” από την Alpha Bank

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πραγματοποίησε, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα “Χέρι Βοηθείας”.

Στόχος του Προγράμματος είναι η δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας (απόρους, πολυτέκνους, ηλικιωμένους) και η υποστήριξη των εγχώριων προϊόντων, μέσω της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις για την προμήθεια των τροφίμων που προσφέρονται.

Εφέτος, το Πρόγραμμα επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Στηρίξεως Οικογένειας στον Άνω Πλάτανο Ιστιαίας, το Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων “Η Θεοπροσφορά” της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης, το Άσυλο Ανιάτων στον Πύργο Ηλείας καθώς και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος στην Καστοριά. Επιπλέον, στο πλαίσιο του Προγράμματος, παρεδόθησαν τρόφιμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Χαλανδρίου, Παλλήνης και Θέρμου καθώς και στο Ίδρυμα Γηροκομείου Αγίου Ιωάννη Ταλάντων Σύρου.

Η αγορά των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τις ακόλουθες εταιρίες: ΑΦΟΙ Κ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (3 Α) (φάβα), ΩΜΕΓΑ (ρύζι), ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ (μαρμελάδα), ΚΡΟΝΟΣ (κομπόστα), ΚΥΚΝΟΣ (ντοματοπολτός), ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ (ζυμαρικά), ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ (αλεύρι), NUTRIA (λάδι), Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (μπισκότα), ΓΙΩΤΗΣ (λουκουμάδες), ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (κονσέρβες) και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (μουστάρδα). Τη συσκευασία, τοποθέτηση και διανομή των προϊόντων, ανέλαβε η εταιρία Corporate Promotions.

Συνολικά, από την έναρξη του Προγράμματος, το 2012, έως σήμερα, έχουν παραδοθεί 19.000 τροχήλατα σακίδια με προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ