Kerrygold: Στιγμές χαράς και χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στο Π.Α.Α.Π. Βούλας

Οι άνθρωποι της Kerrygold βρέθηκαν κοντά στα παιδιά του Παραρτήματος Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (Π.Α.Α.Π.) στη Βούλα (πρώην ΠΙΚΠΑ), το Σάββατο 17/12, χαρίζοντας αλλά και εισπράττοντας στιγμές αγάπης, χαράς και δημιουργικότητας.

Σε συνεργασία με την Food Blogger, Εβίνα Καπιτζόγλου, από το cookandfeel.gr, η Kerrygold κέρασε αλμυρά, χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τυρί Regato Classic, αλλά και Tirotrella που ξετρελαίνει τα παιδιά, ενώ παράλληλα προσέφερε δώρα και επιτραπέζια παιχνίδια.

Τα παιδιά έγιναν για λίγο «μικροί σεφ», φόρεσαν τις ποδιές και τους σκούφους τους και, παρέα με την Εβίνα και την ομάδα της Kerrygold, ετοίμασαν τοστάκια με βούτυρο Kerrygold και τυρί Regato Classic  σε υπέροχα, χριστουγεννιάτικα σχέδια, χρησιμοποιώντας πολύχρωμα κουπάτ.

Τέλος, η Kerrygold θέλοντας να στηρίξει και να ενισχύσει τη δράση και το έργο του Π.Α.Α.Π. Βούλας προσέφερε 70 κιλά Kerrygold Regato Classic και 150 πακέτα βούτυρο Kerrygold, καλύπτοντας τις ανάγκες του κέντρου σε βούτυρο και τυρί για έναν ολόκληρο μήνα.

Το Π.Α.Α.Π. Βούλας έχει την εποπτεία 120 παιδιών όλων των ηλικιών, από τα οποία τα 70 φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του. Εφαρμόζει προγράμματα φροντίδας, περίθαλψης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και φυσικής αποκατάστασης ατόμων με κινητικές, γνωστικές και νοητικές δυσκολίες, καθώς επίσης και παιδιών με αυτισμό.

Παρέχει, επίσης, ειδικά  εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης, διοργανώνοντας ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, με σκοπό την ανάπτυξη των ικανοτήτων των παιδιών και ειδικότερα εκείνων που σχετίζονται με την εκμάθηση δεξιοτήτων αυτοεξυπηρέτησης και κοινωνικής συνδιαλλαγής.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προϊόντα της οικογένειας Kerrygold εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά κορυφαία brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Dirollo, Adoro, Λεβέτι, Ταλαγάνι κ.α..

Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ