Καρδιά του Παιδιού: Αφηγηματική παράσταση για νοσηλευόμενα παιδιά

Μέσα σε γιορτινό κλίμα και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η  παιδική αφηγηματική παράσταση «Παραμύθια Λαϊκά στης νεράιδας τα φτερά» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού», σε συνεργασία με την αφηγηματική ομάδα «Παραμυθοπεράσματα» στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Στην παράσταση πήραν μέρος οι αφηγητές της ομάδας «Παραμυθοπεράσματα» Παναγιώτης Κόκκορης ,Τασούλα Κοντορούδα , Κώστας Λυναρδάτος , Ιωάννα Φώκου και Ελεάνα Χατζάκη και η μουσικός Αναστασία Γαλανοπούλου, οι οποίοι μέσω των αφηγήσεων τους , ταξίδεψαν τους μικρούς μας φίλους  στον  μαγικό κόσμο της φαντασίας και του ονείρου και κατάφεραν να  περάσουν αβίαστα  στις ψυχές τους, τα μηνύματα της αγάπης, της συμπόνιας και της ελπίδας.

Το Νοσοκομείο γέμισε με παιδικά χαμόγελα ,ζεστασιά και συγκίνηση, καθώς οι μικροί μαχητές της ζωής, ξέχασαν έστω και για λίγο τις δοκιμασίες που περνούν αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στο Νοσοκομείο παρευρέθηκε και η Πρόεδρος της «Καρδίας του Παιδιού», η κα Αθηνά  Βαρέλα- Κολτσιδοπούλου, η οποία  με χαιρετισμό που απηύθυνε,  εμψύχωσε τα παιδιά και τους γονείς που δοκιμάζονται, λέγοντας «το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να λάβει ένας γονιός , είναι το χαμόγελο ενός παιδιού».

«Η Καρδιά του Παιδιού» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων«Η Αγία Σοφία», και ιδιαιτέρως την Προϊσταμένη κυρία Ευφροσύνη Κανελλοπούλου και τον  Διευθυντή της Παιδοκαρδιοχειρουργικής κύριο Αντώνιο Κουρτέση για την παρουσία τους και για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου και στους συντελεστές της αφηγηματικής παράστασης. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα αφήγησης «Παραμυθοπεράσματα», που με την αστείρευτη διάθεση και ζωντάνια τους, ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους, στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ