Goodyear Dunlop Ελλάς: Βράβευση για το πρόγραμμα αρωγής του Πυροσβεστικού Σώματος

Σε μια ειδική τελετή που έλαβε χώρα  στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και μελών και βουλευτών όλων των πολιτικών κομμάτων, η Goodyear Dunlop Ελλάς βραβεύτηκε για το πρόγραμμα υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος που υλοποιεί.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού των Αγίων Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, ευχαρίστησε την Goodyear Dunlop Ελλάς για τη διαρκή στήριξη του δύσκολου και εξαιρετικά απαιτητικού έργου που επιτελεί καθημερινά το Πυροσβεστικό Σώμα πριν τη παράδοση της  τιμητικής πλακέτας  στον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κύριο Νίκο Σπανό.

Μέχρι στιγμής η Goodyear Dunlop Ελλάς, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, έχει προσφέρει 5 σετ ειδικών ελαστικών (20 ελαστικά), επαναφέροντας στην ενεργό δράση βαρέα οχήματα μικτής χρήσης ενώ μετά το πέρας της τελετής βράβευσης παραδόθηκαν άλλα 4 σετ ελαστικών για βαρέα και ελαφρά οχήματα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς κύριος Νικόλαος Σπανός αφού ευχαρίστησε τους αρχηγούς και τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας ανέφερε: «Η βράβευση αυτή αποτελεί ηθική αναγνώριση της προσφοράς μας και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Σκοπός της Goodyear Dunlop Ελλάς είναι να ενισχύει και να βρίσκεται κοντά στο Πυροσβεστικό Σώμα , παρέχοντας ελαστικά σε πυροσβεστικά οχήματα των οποίων τα ελαστικά τους χρήζουν άμεσης αντικατάστασης. Πρωτοβουλίες σαν αυτή αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο των εταιριών σήμερα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέσα στην κρίση, στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στο ασαφές και συνεχόμενα μεταβαλλόμενο πλαίσιο να μπορεί κανείς να παραμένει προσηλωμένος σε στόχους όπως η προσφορά και η στήριξη προς κάθε φορέα που επιτελεί έργο για την κοινωνία.»

Η Goodyear Dunlop Ελλάς επεκτείνει το πρόγραμμα στήριξης και κάλυψης των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος με παράλληλη ενημέρωση των καταναλωτών για την ενέργεια αυτή μέσω του επισήμου Δικτύου μεταπωλητών της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία θα συνεχίσει, σε μηνιαία βάση, την δωρεάν προσφορά σετ ελαστικών για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών των οχημάτων του σώματος ενώ παράλληλα προχωρεί στην ενημέρωση των καταναλωτών για την ενέργεια αυτή μέσω του επισήμου Δικτύου μεταπωλητών της.

Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές ενημερώνονται ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουν στη μάρκα, πέραν της επιλογής υψηλού επιπέδου προϊόντων για την ασφάλειά τους, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του έργου και της ασφάλειας των στελεχών του Σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης των απαιτητικών καθηκόντων τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ