INTERAMERICAN: «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής»

Μια ιδιαίτερη συναυλία οργανώνεται τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» στον λόφο Φιλοπάππου. Η εκδήλωση έχει σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για να υποστηριχθούν τα καθημερινά συσσίτια που οργανώνει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (KYΑΔΑ) για τους άστεγους και άπορους.

Η εκδήλωση στηρίζεται στην κοινή ιδέα και βούληση της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» και της κύριας χορηγού INTERAMERICAN να αποτελέσει η συναυλία αφορμή ανταπόκρισης για μεγάλο πλήθος πολιτών με δεδομένη κοινωνική ευαισθησία, που θέλουν να συνεισφέρουν οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων αντί εισιτηρίου. Συνεπώς, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το κοινό, προσερχόμενο στο Θέατρο, θα μπορεί να καταθέσει στην οργανωμένη ομάδα εθελοντών του ΚΥΑΔΑ και της INTERAMERICAN συσκευασμένα τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα σε κουτί κ.ά. αναλώσιμα).

Το καλλιτεχνικό μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από όλο το φάσμα της πολύτιμης μουσικής παρακαταθήκης του, με προεξάρχοντα ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά και άξιους συμπαραστάτες του τους ηθοποιούς Σταύρο Ζαλμά, Μπέσσυ Μάλφα, Μέμο Μπεγνή, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαριέττα Ριάλδη, Ελένη Φιλίνη και Ρένο Χαραλαμπίδη – φυσικά, συμμετέχουν όλοι αφιλοκερδώς.
Την ανάγκη συναντίληψης και την έμπρακτη έκφραση της κοινωνικής αλληλεγγύης, προκειμένου να περισωθεί η κοινωνική συνοχή σε αυτή την περίοδο της δοκιμασίας των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, τόνισαν κατά τη συνέντευξη Τύπου οι συνδιοργανωτές της συναυλίας και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Αυτό το πνεύμα εκφράζει και ο θεματικός τίτλος της πρωτοβουλίας «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ