Hilton Αθηνών: Γεύμα για καλό σκοπό

Η ενίσχυση των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων του Hilton Αθηνών.

Το ξενοδοχείο, σε συνέχεια της συνεργασίας του με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Μπορούμε” και την εταιρία “Νόστος”, συνεχίζει να συμβάλλει ενεργά, προσφέροντας ένα καλάθι φρέσκο ψωμί για κάθε καλάθι ψωμί που σερβίρεται σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου στο ίδρυμα “Emfasis”.

Το Hilton Αθηνών δεσμεύεται να κινητοποιήσει τους πελάτες του, ώστε να ενισχύσει το έργο του ιδρύματος “Emfasis”. Το “Emfasis” είναι μια Αστική Μη Kερδοσκοπική Εταιρία η οποία ιδρύθηκε για να αντιμετωπίσει τις συνολικές ανάγκες των κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων που έχουν ανάγκη κοινωνική, ψυχολογική και οικογενειακή υποστήριξη χρησιμοποιώντας τις αρχές του Street Work, ως βασικό τρόπο προσέγγισης και ταυτοποίησης αυτών των ομάδων.

Σε συνεργασία με τον τοπικό παραδοσιακό φούρνο “Πνύκα”, το Hilton προσφέρει καθημερινά στο ίδρυμα “Emfasis” καλαθάκια με φρεσκοψημένο ψωμί.

Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών έχει δεσμευτεί να στηρίξει την τοπική κοινότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, όλο το χρόνο. Στα πλαίσια της δέσμευσης για την μείωση των αποβλήτων, το ξενοδοχείο από το 2015 ανακυκλώνει το χρησιμοποιημένο σαπούνι, το οποίο προσφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βοηθώντας έτσι στην προστασία της υγιεινής της τοπικής κοινωνίας. Το Μάιο 2016, το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε 90 νέους ανθρώπους με σκοπό να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την φιλοξενία ως επάγγελμα και την παροχή νέων προοπτικών απασχόλησης. Επιπλέον, το Hilton Αθηνών έχει βραβευτεί με το Green Key 2016, το σημαντικότερο οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ