Δεσμοί Αίματος απο την ATTICA GROUP

    Με φιλοσοφία που επικεντρώνεται στον άνθρωπο και με σύνθημα «Δεσμοί Αίματος», ο Όμιλος Attica Group υλοποίησε για 4η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” την Εθελοντική Αιμοδοσία των Εργαζομένων του.

    Το καθιερωμένο πρόγραμμα αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε δύο φορές μέσα στο έτος και συγκεκριμένα τον Μάιο και το Σεπτέμβριο 2012 στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου αλλά και στα πλοία κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο λιμάνι του Πειραιά.

    Εργαζόμενοι σε ξηρά και θάλασσα απέδειξαν στην πράξη ότι μια σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να επιστρέφει στο κοινωνικό σύνολο τον καλύτερό της εαυτό, γεγονός που αποτυπώνεται από τη μεγάλη ανταπόκριση του προσωπικού της εταιρείας στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία.

    Οι 70 μονάδες αίματος, που συγκεντρώθηκαν επιβεβαίωσαν πως η πρωτοβουλία αυτή έχει καταστεί «Δεσμός Αίματος» όλων μας, καθώς η Τράπεζα Αίματος που δημιουργείται ανταποκρίνεται σε αιτήματα κατοίκων των απομακρυσμένων νησιών που εξυπηρετεί ο Όμιλος ενώ παράλληλα καλύπτει έκτακτες ανάγκες τόσο για τους εργαζομένους της, όσο και για τις οικογένειές τους.

    Συγκεκριμένα η Τράπεζα Αίματος δημιουργήθηκε με σκοπό:

    •    Να προσφέρει αίμα σε περίπτωση ανάγκης στους κατοίκους των μικρών απομακρυσμένων νησιών που εξυπηρετεί η εταιρεία.
    •    Να προσφέρει αίμα σε περίπτωση ανάγκης στους εργαζόμενους του Ομίλου και των οικογενειών τους.
    •    Να προάγει τις έννοιες και τις αξίες της εθελοντικής αιμοδοσίας και να ενισχύσει το πνεύμα αλληλεγγύης των εργαζομένων στα γραφεία, στα πλοία, στα πρακτορεία και στα νησιά.
    Το πρόγραμμα «Δεσμοί Αίματος» εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Attica Group που τιτλοφορείται «Με Προορισμό εσάς» και απευθύνεται στα νησιά που εξυπηρετεί ο Όμιλος με τα πλοία Blue Star Ferries & Superfast Ferries.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ