JETOIL:Δίπλα στις ανάγκες των παιδιών

Στις αρχές Σεπτεμβρίου το Προσωπικό της JETOIL στην Αθήνα  ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΜΚΟ ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ συγκέντρωσε σχολικά είδη για παιδιά όλων των ηλικιών/τάξεων προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος των αναγκών των 500 παιδιών που βοηθά η ΚΙΒΩΤΟΣ.

Την εθελοντική δράση των εργαζόμενων ενίσχυσε και η JETOIL με τη δωρεά σημαντικής ποσότητας σχολικών ειδών. Αντιπροσωπεία των εργαζόμενων παρέδωσε στον πατέρα Αντώνιο και τους συνεργάτες του το υλικό που συγκεντρώθηκε στους χώρους της ΚΙΒΩΤΟΥ και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για το έργο που επιτελεί η οργάνωση, ενώ ξεναγήθηκε και στους χώρους του κτιρίου που λειτουργεί η ΚΙΒΩΤΟΣ στον Κολωνό. Για  την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στο χώρο αυτό σε καθημερινή βάση, υπάρχουν, μεταξύ άλλων, τραπεζαρία, αίθουσες διδασκαλίας, νηπιαγωγείο, αίθουσα υπολογιστών και βιβλιοθήκη, μικρό ιατρείο, γυμναστήριο.

Το έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια η JETOIL με την διάθεση δωρεάν Πετρελαίου Θέρμανσης, καθώς και εξοπλισμού για τις ανάγκες άθλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ