BIGSOLAR A.E.: Νέα προϊόντα υψηλών επιδόσεων & χαμηλού κόστους

    Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επενδυτών να εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις σε  οικονομικές τιμές, η BIGSOLAR προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιό  της τρία νέα προϊόντα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

    Συγκεκριμένα, τα φ/β πλαίσια  BenQ Solar του κορυφαίου ομίλου ηλεκτρονικών ΑUO, τους μετατροπείς ισχύος OMNIK και τους microinverters της βρετανικής Enecsys.

    •  Αναλυτικά, η BenQ Solar είναι μια νέα μάρκα φ/β πλαισίων, που ανήκει  στην AU Οptronics (ΑUO), έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως ομίλους ηλεκτρονικών, ο οποίος, δραστηριοποιείται  σε 30 χώρες και απασχολεί πάνω από 120.000 εργαζόμενους. Η AUO έκανε την είσοδό της τον κλάδο των φ/β το 2008 και δημιούργησε μια καθετοποιημένη δομή για την προμήθεια υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Να σημειωθεί ότι είναι κατά 50% συνέταίρος της SunPower στο εργοστάσιο παραγωγής υψηλής απόδοσης back-contact κυψελών, τις οποίες χρησιμοποιούν και οι δύο εταιρείες για την παραγωγή των πλαισίων τους. Τα φ/β πλαίσια της BenQ Solar κατασκευάζονται στην Ευρώπη και έχουν υψηλό βαθμό απόδοσης (14,7%).

     

    • Η Omnik New Energy Co Ltd, είναι μια πρωτοποριακή, υψηλής τεχνολογίας κινεζο-γερμανική εταιρεία, που ειδικεύεται στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, της κατασκευής και της εμπορίας μετατροπέων ισχύος για φ/β. Ο συνδυασμός γερμανικής τεχνολογίας και κινεζικής παραγωγής εξασφαλίζει ποιοτικά και υψηλής απόδοσης προϊόντα σε χαμηλή τιμή. Είναι πιστοποιημένα από μια σειρά διεθνών οργανισμών πιστοποίησης και η απόδοσή τους φτάνει το 98,2%.

     

    •  Οι μικρο-μετατροπείς αποτελούν την «επανάσταση» στο χώρο των μετατροπέων ισχύος για φ/β. Με σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους παραδοσιακούς μετατροπείς, όπως  η ευελιξία στο σχεδιασμό  των συστημάτων (π.χ.  στέγες με διαφορετικό προσανατολισμό, στοιχειοσειρές ανόμοιου μεγέθους πλαίσια διαφορετικής ισχύος ή και τεχνολογίας), η βελτιστοποίηση της παραγωγής ενέργειας ανά πλαίσιο, η αποφυγή των αρνητικών επιπτώσεων των σκιάσεων κτλ. H Enecsys Limited είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αξιόπιστων και αποδοτικών μικρο-μετατροπέων (microinverters) για διασυνδεδεμένα συστήματα. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Κέιμπριτζ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ διαθέτει γραφεία και στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ταϊβάν. Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούν τεχνολογία κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας, ενώ η κατασκευή τους τα καθιστά τα πλέον ανθεκτικά σε ακραίες  θερμοκρασιακές συνθήκες (από -40 έως + 85 βαθμούς Κελσίου).

    Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της BIGSOLAR και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά τους, στην ενότητα «Προϊόντα» στο site της BIGSOLAR www.bigsolar.gr.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ