MasterCard:Για ακόμη μία χρονιά κοντά στα παιδιά

Για ακόμη μια χρονιά, η MasterCard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, χάρισε την ευκαιρία σε μικρούς φιλάθλους να ζήσουν μια ανεκτίμητη εμπειρία, στο πλαίσιο του πρώτου επίσημου ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού FC και της FC Schalke 04 που πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Βασικός και διαχρονικός υποστηρικτής της διεθνούς διοργάνωσης, η MasterCard έδωσε και φέτος τη δυνατότητα σε 22 παιδιά, από το φιλανθρωπικό, μη κυβερνητικό οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS, να γίνουν μέρος της μεγάλης αυτής γιορτής του αθλητισμού. Σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού, οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου συνόδευσαν τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και απόλαυσαν τον πρώτο αγώνα του UEFA Champions League με τη συντροφιά των συνοδών τους.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε: «Οι αξίες του αθλητισμού παραμένουν άρρηκτα συνδεδεμένες κομμάτι  με την κουλτούρα και την ταυτότητα της MasterCard. Είμαστε, έτσι, ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι, που για ακόμη μία χρονιά, χαρίζουμε την ευκαιρία σε 22 παιδιά να ζήσουν από κοντά τις μεγάλες στιγμές του διεθνούς ποδοσφαίρου και να αγαπήσουν τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ