Χήτος: Το ΖΑΓΟΡΙ χορηγός των επάθλων στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, τα Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, συμμετείχε ως χορηγός επάθλων στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης που διοργάνωσε  το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Διαχείρισης Συσκευασιών, «Ανταποδοτική Ανακύκλωση».

Η απονομή των επάθλων έγινε σε μια μεγάλη γιορτή στο «Πάρκο Ανακύκλωσης, με  διαδραστικά δρώμενα και μια συναυλία των Onirama που ξεσήκωσε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

Το 1ο έπαθλο, ένα ταξίδι 4 ημερών στο Παρίσι κι από ένα tablet, κέρδισε το τμήμα Γ1 του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, που ανακύκλωσε 237.392 συσκευασίες!

Το 2ο έπαθλο, ένα ταξίδι 4 ημερών στη Ρόδο και από μια Action Camera κέρδισε το Τμήμα Β1 του 2ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας, ανακυκλώνοντας 38.872 συσκευασίες. Ενώ το 3ο έπαθλο, από ένα ποδήλατο και ένα mp4, κέρδισε το τμήμα Α2 του 8ου Γυμνασίου Ιλίου, που ανακύκλωσε 33.566 συσκευασίες.

Ο πρόεδρος της εταιρίας ΧΗΤΟΣ και χορηγός των επάθλων, κ. Νίκος Χήτος σχολίασε «χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχουμε σε ένα ουσιαστικό, πανελλαδικό έργο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης μαθητών, δημιουργώντας τη νέα δραστήρια «πράσινη γενιά». Για την εταιρία ΧΗΤΟΣ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ η προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί συλλογική συμμετοχή και προσπάθεια. Πρόσφατα υλοποιήσαμε ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα που μας έδωσε τη δυνατότητα να μειώσουμε το πλαστικό στις συσκευασίες μας κατά 20%. Μειώσαμε δηλαδή το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα  20%». Κλείνοντας κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο να στηρίξει, να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να γίνει παράδειγμα για την επόμενη νέα «πράσινη» γενιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ