HOL: Τιμή στους Έλληνες πρωταθλητές του τζούντο

H hellas online, η ελληνική εταιρία παροχής ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών, τίμησε τους Έλληνες πρωταθλητές του τζούντο που διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο του  Ηλία Ηλιάδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η hellas online, ως υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, συμμετείχε στη χθεσινή εκδήλωση της ομοσπονδίας που βράβευσε τους διακριθέντες τζουντόκα στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο κ. Αντώνης Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, κατά την απονομή βράβευσης στην Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (2η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 και 3η στο Παγκόσμιο του 2010), τόνισε: «τιμούμε τους αθλητές που με σκληρή προσπάθεια και αφοσίωση κατάφεραν να κερδίσουν, κάνοντας όλους τους Έλληνες περήφανους. Η hellas online επέλεξε να στηρίξει το ελληνικό τζούντο, καθώς οι αξίες και η φιλοσοφία του αθλήματος σε συνδυασμό με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από την ομοσπονδία, ταιριάζουν με τις αξίες και την πορεία της εταιρείας μας. Και θα συνεχίσουμε.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ