Stoiximan: Μεγάλος Χορηγός του 7ου Zagori Mountain Running

Το 7ο Zagori Mountain Running, η μεγαλύτερη γιορτή ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουλίου, φιλοξενώντας περισσότερους από 2500 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν με επίκεντρο  το Τσεπέλοβο και τους Κήπους Ζαγορίου στους αγώνες των 80, 44, 21 και 10 χλμ μέσα από μαγευτικές διαδρομές εντός του Γεωπάρκου Βίκου – Αώου.

Η Stoiximan ως Μεγάλος Χορηγός και η Stoiximan Running Team στήριξε για πρώτη φορά  τη διοργάνωση του Zagori Mountain Running, συμμετέχοντας στις δράσεις για την  προστασία του Εθνικού Πάρκου Βίκου-Αώου, πραγματοποιώντας από κοινού ενέργειες όπως χαρακτηριστικά ο καθαρισμός των μονοπατιών. Η στήριξη της Stoiximan σε ένα από τους πιο Πράσινους Αγώνες στην Ελλάδα, αποτελεί συνέχεια μέρους των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει για την προστασία του περιβάλλοντος, στρατηγικής σημασίας πυλώνας για την  εταιρική της υπευθυνότητα, όπως ακόμη και συνέχεια της παρουσίας της Stoiximan σε μαζικές δρομικές διοργανώσεις στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού.

Η Stoiximan Running Team έτρεξε στους αγώνες με 30 περίπου αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο δρομέας Νίκος Ρούσας, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα των 21 χλμ.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της Stoiximan στη μεγαλύτερη διοργάνωση του ορεινού τρεξίματος, στο 7ο  Zagori Mountain Running, o κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος Διευθυντής Επικοινωνίας & Marketing της Stoiximan, δήλωσε « Το Zagori Mountain Running είναι πράγματι μια μεγάλη και όμορφη γιορτή του ορεινού τρεξίματος. Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσεις και να δεις την άθληση στην πιο απαιτητική της μορφή, τη συνεργασία των ανθρώπων και τη συμμετοχή των εθελοντών, αλλά και να απολαύσεις τα μοναδικά πετρόχτιστα χωριά και τις διαδρομές μέσα στη φύση, στον τόπο πίσω από το βουνό. Αναμφίβολα, είναι μια από τις αρτιότερες διοργανώσεις μαζικού και αγωνιστικού αθλητισμού στην Ελλάδα και ήταν μεγάλη μας χαρά να είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία της διοργάνωσης είναι η σημασία που δίνουν όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν με κάθε τρόπο, τόσο στη διατήρηση των μονοπατιών που αποτελούν στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος γενικότερα, όσο και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων για θέματα που αφορούν στο τοπικό οικοσύστημά τους. Είναι μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, ισάξια παγκόσμιων διοργανώσεων που φιλοξενεί κάθε χρόνο όλο και περισσότερους λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού. Η Stoiximan θα είναι και του χρόνου στο πλευρό του όγδοου πια Zagori Mountain Running.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ