Εκδόθηκε η 1η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας της Mέλισσα Κίκιζας

Ολοκληρώνοντας το 2017 μια δημιουργική πορεία 70 ετών, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ εκδίδει την πρώτη της Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας, με σκοπό να αποτυπώσει τη στρατηγική και την έντονη δράση που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια σε κοινωνικές, περιβαλλοντικές και εργασιακές πρωτοβουλίες και πρακτικές.

Με γνώμονα την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, το ήθος και τη συνέπεια, η εταιρεία κατάφερε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών όχι μόνο να μην μειώσει τη συνεισφορά της στην κοινωνία, αλλά να την εντείνει, μέσω συνεργασιών με ΜΚΟ και Κοινωνικά Παντοπωλεία και με δράσεις εθελοντισμού των εργαζομένων. Σέβεται και αναγνωρίζει την ευθύνη της προς το περιβάλλον, αναλαμβάνοντας έργα εξοικονόμησης φυσικών πόρων, ανακύκλωσης και εγκατάστασης νέων συστημάτων που δεν το επιβαρύνουν, αλλά αφήνουν και θετικό αποτύπωμα. Εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές για να προσφέρει στους καταναλωτές νέα, ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Στηρίζει έμπρακτα την εγχώρια αγροτική παραγωγή, προμηθευόμενη το 100% των ετήσιων αναγκών της από Έλληνες αγρότες και πριν από 2 χρόνια ανέλαβε μια καινοτόμα εκπαιδευτική πρωτοβουλία με σκοπό να βελτιώσει και να εκσυγχρονίσει την αγροτική παραγωγή, μέσα από την ίδρυση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ.

Η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας βασίζεται στις κατευθυντήριες οδηγίες του Global Reporting Initiative (GRI) και συγκεκριμένα στην έκδοση G4. Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ δεσμεύεται για τη συνέχιση της προσπάθειας για επιχειρηματική υπευθυνότητα, σεβόμενη τις αξίες με τις οποίες πορεύεται από την ίδρυσή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ