Στήριξη στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, www.elepap.gr, σε καλεί να συμμετέχεις στη Wind Running Team, που φέτος τρέχει για την ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της, παιδιά με κινητική αναπηρία.129 δρομείς, έτρεξαν πέρσι με τη φανέλα της ΕΛΕΠΑΠ, στην πρώτη θριαμβευτική, γενέθλια συμμετοχή του Ιδρύματος, στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας.Από τις δωρεές που συγκεντρώθηκαν, καλύφτηκε το κόστος της θεραπευτικής κολύμβησης 30 παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Φέτος, η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο ανάπηρο παιδί και την οικογένειά του και συμμετέχει στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας, ως επίσημη συνεργαζόμενη Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο).

Η Wind, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου, θα τρέξει με τη Wind Running Team, για τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών με Αναπηρία, των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Μπες και εσύ τώρα στη Wind Running Team, δήλωσε συμμετοχή μόνος ή με την παρέα σου, με τους συναδέλφους, τους συμμαθητές ή τους συμφοιτητές σου και κάνε την ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη!
Για κάθε συμμετοχή, η Wind θα προσφέρει μία δωρεά ζωής σ’ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ.

Τρέξε στα 5, στα 10 ή και στα 42 χιλιόμετρα, μεταφέροντας μαζί με το μήνυμα του αθάνατου, αρχαίου ελληνικού πνεύματος, το μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης για τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά σε ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ