Etihad Aviation Group: Υποστηρίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά Σύριων στην Ιορδανία

Η Etihad Aviation Group (EAG) προσέφερε σχολικά είδη προκειμένου να βοηθήσει χιλιάδες παιδιά Σύριων προσφύγων στο κέντρο προσφύγων του Mrajeeb Al Fhood στην Ιορδανία ώστε να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους.

Ένα ανώτερο κλιμάκιο επισκέφθηκε τον καταυλισμό για να παρουσιάσει τη δωρεά, με επικεφαλής τον κ. Khaled Al Mehairbi, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Etihad Airways στο Άμπου Ντάμπι και με την παρουσία της αυτού Εξοχότητας Hamad Al Shamsi, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Etihad Aviation Group.

Από τη δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό των Εμιράτων, η οποία περιελάβανε περισσότερες από 2.500 σχολικές τσάντες και χαρτικά, θα επωφεληθούν παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, μερικά από τα οποία αρχίζουν το σχολείο για πρώτη φορά φέτος. Η Etihad Aviation Group έκανε τη δωρεά μέσω μιας σειράς εράνων και εθελοντικών εκδηλώσεων στο Άμπου Ντάμπι, συμπεριλαμβανομένου του 6ου Ετήσιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ραμαζανίου.

Ο κ. Khaled Al Mehairbi, ο οποίος διατελεί επίσης πρόεδρος της Αθλητικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Ως εθνικός αεροπορικός αερομεταφορέας των ΗΑΕ, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Στο πνεύμα του Έτους Προσφοράς, αυτή η δωρεά αντιπροσωπεύει τη φροντίδα και τη γενναιοδωρία των αφοσιωμένων εθελοντών του προσωπικού μας, καθώς και της ευρύτερης κοινότητας στο Άμπου Ντάμπι που συμμετείχε στις πρωτοβουλίες μας για την υποστήριξη της παγκόσμιας εκπαίδευσης.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το γεγονός ότι βοηθούμε αυτούς τους μαθητές  να συνεχίσουν τις σπουδές τους και ελπίζουμε ότι η επίσκεψή μας θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση για την ενίσχυση της σημασία της παιδικής εκπαίδευσης. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που υποστήριξαν αυτή τη δωρεά, συμπεριλαμβανομένου του Ερυθρού Σταυρού των Εμιράτων, της Πρεσβείας των ΗΑΕ στην Ιορδανία και της ομάδας Etihad Airways Ιορδανίας”, κατέληξε ο κ. Al Mehairbi.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης η κα Amina Taher, Αντιπρόεδρος Εταιρικών Υποθέσεων της Etihad Aviation Group, καθώς και ο Captain Salah Alfarajalla, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Ασφάλειας & Εθνικής Πιλοτικής Ανάπτυξης και ο κ. Ali Al Shamsi, Αντιπρόεδρος Διεθνών Αεροδρομίων. Η Δρ. Khawla Al Saadi, Πρόεδρος του Εμιρατιανού Συλλόγου Αυτισμού, η οποία είχε συνεργαστεί με την ομάδα για διάφορες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες στο παρελθόν, ήταν αρωγός της εκστρατεία.

Εκτός από τα απαραίτητα σχολικά είδη, τα παιδιά έλαβαν επίσης πακέτα δραστηριοτήτων, κουβέρτες και ρούχα. Για να γιορτάσουν τη δωρεά, το προσωπικό της Etihad Airways που εδρεύει στο Αμάν διοργάνωσε μια ψυχαγωγική μέρα για τα παιδιά του καταυλισμού, συμπεριλαμβανομένης μιας μαγικής παράστασης, ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού και μιας παρουσίασης που αφορούσε τον υγιεινό τρόπο ζωής. Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκε ένα πάρτι γενεθλίων και μοιράστηκαν δώρα σε 75 παιδιά Σύριων προσφύγουν που είχαν γενέθλια το Σεπτέμβριο.

Αυτή η τελευταία πρωτοβουλία αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας εκπαιδευτικής εκστρατείας της Αθλητικής και Κοινωνικής Επιτροπής της αεροπορικής εταιρείας. Από την έναρξή της το 2012, η εκστρατεία έχει ωφελήσει περισσότερους από 100.000 μαθητές σε όλο τον κόσμο για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ