Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στηρίζει έμπρακτα εννέα κοινωφελείς οργανώσεις

Από μία επιταγή ύψους 1.000 ευρώ σε εννέα πολύ σημαντικές και ιδιαιτέρως δραστήριες, κοινωφελείς μη κυβερνητικές οργανώσεις της χώρας μας παρέδωσε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ).
Σύμφωνα με την πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής του 36ου Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου (ΠΟΣ), την οποία υλοποίησε το Δ.Σ. της ΕΟΟ, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Καθηγητής Ιωάννης Τζούτζας,
αναφέρθηκε και ενημέρωσε για τα ως άνω χρηματικά ποσά, η επίδοση των οποίων ήταν πρόταση των διδασκόντων στα κλινικά φροντιστήρια του 36ου ΠΟΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρυσι, στην Αθήνα.

Τις επιταγές παρέδωσαν σε εκπροσώπους των εννέα φορέων ο Πρόεδρος της ΕΟΟ, κ. Αθανάσιος Κατσίκης, και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ), συνδιοργανωτής του 36ου ΠΟΣ, κ. Αθανάσιος Υφαντής.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ημερίδας με θέμα «Παθολογία και Χειρουργική Στόματος: Από την Απεικόνιση στη Θεραπεία», την οποία διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής.
Οι οργανώσεις οι οποίες έλαβαν επιταγή των 1.000 ευρώ είναι οι εξής:

* Κιβωτός του Κόσμου
* Εθελοντική Διακονία Ασθενών Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
* Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”
* Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης
* Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα»
* Λυρειο Παιδικό Ίδρυμα
* Χαμόγελο του Παιδιού
* Παιδικά Χωριά SOS
* Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών “Καταφύγιο Γυναίκας”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ