OTE & COSMOTE υποστήριξαν τη φετινή ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ

Από 20 έως 23 Σεπτέμβρη και για 3η συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων περισσότερα από 24.000 άτομα, επισκέφτηκαν το πρότυπο διαδραστικό πάρκο παιδείας και πολιτισμού. H «Μικρόπολις», η “πόλη θαύμα”, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκπαιδεύει τους πολίτες του αύριο σε περιβαλλοντικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και επιστημονικά θέματα, προάγοντας οικουμενικές αρχές και αξίες, μέσα από συναρπαστικές δράσεις και ευρηματικά προγράμματα.

Τα προγράμματα που ετοίμασαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE, στο πλαίσιο της «Γειτονιάς της Τεχνολογίας & Επικοινωνίας» για τους μικρούς τους φίλους, περιλάμβαναν:

15 σταθμούς της ιστορίας των τηλεπικοινωνιών από την αρχαία Ελλάδα μέχρι τις μέρες μας, μέσα από τα εκθέματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και ανακάλυψαν τη τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών, αλλά και απόλαυσαν την αισθητική μοναδικών τηλεφωνικών συσκευών από το παρελθόν.

«Εικαστικό Εργαστήρι με θέμα τις Τηλεπικοινωνίες» για τη δημιουργία κινητών τηλεφώνων από ανακυκλώσιμα υλικά και «σκουπίδια» με την τεχνική trash art και τη σύνθεση με από φωτογραφίες εκθεμάτων χρησιμοποιώντας την τεχνική κολάζ.

Προβολή  επιμορφωτικής ταινίας με θέμα τις Τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα, από το 1859 έως σήμερα (15min)

Ενημέρωση για την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου, μέσα από τα κουίζ – παιχνίδια της Δράσης Saferinternet.gr.

Η Τεχνόπολις γέμισε από παιδικά χαμόγελα και στη φετινή «Μικρόπολις» που υποστήριξαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ