THI: Παράταση για την υποβολή συμμετοχών στο VentureGarden

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (Τhe Hellenic  Initiative –THI) ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τον 8ο κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικότητας VentureGarden, σε συνέχεια του αυξημένου ενδιαφέροντος για συμμετοχές. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και την συνεργασία του Anatolia School of Business του  American College of Thessaloniki (ACT) καθώς και του ALBA Graduate School at the American College of Greece στην Αθήνα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής  στο πρόγραμμα παρατείνεται έως την Τετάρτη 1η  Νοεμβρίου, ενώ οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου ιστότοπου http://www.venturegarden.gr/el/apply . Τα μαθήματα ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου 2017, αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και επιλογή των τελικών συμμετεχόντων.

To VentureGarden είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών που στοχεύουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να μετατρέψουν μια ιδέα σε επιχειρηματική πραγματικότητα.

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 7 επιτυχημένους κύκλους, το VentureGarden  περιλαμβάνει  10 μαθήματα, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες αποκτούν εφόδια για ένα ιδανικό επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Συνολικά, οι προηγούμενοι κύκλοι του προγράμματος συγκέντρωσαν περισσότερες από 1700 αιτήσεις συμμετοχής. 196 καθηγητές και mentors παρέδωσαν  558 ώρες μαθημάτων στους φιλόδοξους επιχειρηματίες βοηθώντας τους να αναπτύξουν  τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε άρτιες βάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ