Rolco και planet τρέχουν στο Race for the Cure

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Rolco και τα planet συμμετέχουν και στηρίζουν το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, “Άλμα Ζωής”.

Τιμώντας τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη νόσο και συμβάλλοντας ενεργά στη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”, η ομάδα  planet έτρεξε ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες στο μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα!

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 με αφετηρία το Ζάππειο, πραγματοποιήθηκε το 9ο Greece Race for the Cure®, αγώνας δρόμου 5km και συμβολικός περίπατος 2km ενάντια στον καρκίνο του μαστού που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με τη συμμετοχή περισσότερων από 35.500 ατόμων.

Συνεπείς στο ραντεβού τους για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την σημαντικότητα  της πρόληψης, τα planet, τρέχοντας στον αγώνα, μετέφεραν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου των planet, η ομάδα “My planet team” μοίρασε μπαλόνια και χαμόγελα στους μικρούς αθλητές, ενώ παράλληλα γιόρτασε τη ζωή και έθεσε στόχους για ένα καλύτερο αύριο.

Τα planet κάλεσαν τους συμμετέχοντες να θέσουν τους δικούς τους στόχους για ότι περιττό και ανώφελο θέλουν να αφαιρέσουν από την καθημερινότητα τους, ώστε χωρίς αρνητικές σκέψεις και άγχος να έχουν μια καλύτερη ζωή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ